Routebeschrijving

Zeilcentrum 't Boothuis is goed te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Als u met de trein komt stapt u uit op station Sneek of Heerenveen. Vervolgens neemt u buslijn 99 of 199 tot de halte op de Einsteinstraat (voorheen halte Edisonstraat).

 

 

Vanaf Joure:

 

De A7 richting Sneek volgen tot de eerste rotonde. Dan de eerste afslag richting (T)Oppenhuizen en industrieterreinen Houkesloot II en t Ges. Dan de derde straat links Edisonstraat en daarna neemt u de tweede weg links. De Bellstraat. Op het moment dat u er absoluut geen vertrouwen meer in hebt, ziet u rechts een smeedijzeren hek met daarachter t Boothuis. U kunt daar parkeren tussen de bomen aan de rechterkant.

Vanaf Bolsward:

 

De A7 richting Sneek / Joure volgen tot afslag 22 Sneek Oost. Onder aan de afrit de rotonde drie kwart rond richting Leeuwarden U rijdt onder de weg door en komt meteen op een tweede rotonde. Dan de eerste afslag richting (T)Oppenhuizen en industrieterreinen Houkesloot II en t Ges. Dan de derde straat links de Edisonstraat op en daarna neemt u de tweede weg links. De Bellstraat. Op het moment dat u er absoluut geen vertrouwen meer in hebt, ziet u rechts een smeedijzeren hek met daarachter t Boothuis. U kunt daar parkeren tussen de bomen aan de rechterkant.