t Boothuis Groepsaccommodatie en Botenverhuur te Sneek, Friesland

Vakantiehuis, Sloep, Motorboot, Valk, Kano

 

 

Kom eens uitblazen in onze gezellige accommodatie. We zijn het hele jaar open. Alle kamers zijn verwarmd en de groepsruimte is zelfs voorzien van vloerverwarming. Een beetje hangen aan de bar kletsen rond de stamtafel of even met een paar man in de zithoek. Hoe groot of klein de groep ook is er is altijd een gezellig hoekje. Deze ruimte wordt vaak omschreven als een mix tussen een bruine kroeg en een woonkamer.

Valken

Boerderij en BBQ hut Grote Sloep 16 pers.

Accommodatie Leuk Motorbootje

Terras aan de zijkant Bar in de accommodatie Het binnenhaventje en relaxveld

 

U kunt bij ons terecht voor een renie van familie, vrienden, sporters enz., een weekje zeilen met de school of een actief personeelsfeest. De centrale ruimte is groot voor 40 personen. Er zijn ruim 70 zitplaatsen dus voldoende ruimte voor binnenactiviteiten. Overtollig meubilair kunt u zolang opslaan in n van de slaapkamers beneden.

 

Er is een kleine maar goed ingerichte keuken en een aparte spoelkeuken. Pannen en ander kookgerij is afgestemd op het produceren van een goede doch eenvoudige maaltijd.

 

De bijbehorende minicamping wordt alleen verhuurd als aanvulling op de accommodatie en is meestal in gebruik als sportveld maar u mag daar in overleg ook beperkt een tent of caravan neerzetten als bijvoorbeeld n van de groepsleden sterk op privacy gesteld is.

 

U kunt hier terecht als zelfverzorgende groep of alles door ons laten doen of iets daar tussenin. Ons ontbijt is verslavend en we hebben contacten met een prima cateraar die nog alles zelf klaarmaakt.

We kunnen een uitstekende barbecue verzorgen met mooi weer buiten en mocht het regenen of vriezen dan is de barbecuehut een uitkomst. Deze wordt dan ingericht als een overdekt terras en desnoods steken we een kachel aan.

 

Wilt u een activiteit organiseren, dan denken we graag met u mee. We zijn nog bezig met het opzetten van standaard arrangementen maar voorlopig is er nog veel maatwerk.

 

 

 

 

Pagina bijgewerkt:
14-08-2014