Onze accommodatie

 

 

                                         

   

Zeilcentrum 't Boothuis is gehuisvest in een karakteristieke stolpboerderij die warmte, sfeer en gezelligheid biedt. De centrale verblijfsruimte is onder meer voorzien van een houtkachel en cv met vloerverwarming , een grote stamtafel, een ruime bar met tap en andere sfeerverhogende elementen. Behalve als groepsaccommodatie, leent de ruimte zich uitstekend voor allerhande activiteiten, van personeelsfeest tot bruiloft, van familiereünie tot vriendenweekend.

 

 

 

 

In de vertrekken rondom en daarboven bevinden zich de slaapvertrekken. Er zijn in totaal 40 slaapplaatsen, verdeeld over vijf vertrekken. Daarnaast hebben we een groot en zonnig terras, een speel- en volleybalveld, een overdekte barbecueruimte en genoeg andere mogelijkheden waarmee we kunnen inspelen op uw wensen. De minicamping wordt alleen gebruikt als uitbreiding op de accommodatie als u meer slaapplaatsen nodig hebt of als enkele van uw medegasten meer behoefte hebben aan privacy en daarom een tent caravan of camper meenemen.                                                                                                                           

 

 

 

 

U kunt kiezen voor een verblijf op basis van zelfverzorging of voor een volledig verzorgd programma. Wij leggen u graag in de watten. Van ontbijt tot avondmaal, van koffie tot Beerenburg.

 

 

 

 

Komt u als zelf verzorgende groep? In dat geval huurt u de accommodatie met alle bijbehorende voorzieningen, waaronder de keuken en bijbehorende attributen. En uiteraard komen we ook dan graag aan al uw wensen tegemoet.